Datautstyr og programvare

– vi tenker for deg

EnterNett kan levere alt du trenger innen maskinvare, utstyr og programvare. Vår oppgave er å være orienterte og oppdaterte i markedet, slik at vi raskt kan finne frem til de produktene som passer best til hver enkelt kunde og til riktig pris.

Riktig utstyr til oppgaven

Mange kjøper for “billig” utstyr for oppgaven, andre kjøper for dyrt utstyr for å “være på den sikre siden”. Det kan være tidkrevende å sette seg inn i alle begreper og spesifikasjoner, for å være trygg på at en tar det riktige valget.

Vi kan være med å skape den tryggheten! EnterNett har over 20 års erfaring med å finne riktig utstyr til riktig pris – sammen med våre kunder. For det handler om så mye mer enn hastighet på prosessor og lagringskapasitet.

Alt på en plass

Vi kan gjennom vårt brede distributørnett og ulike samarbeidspartnere skaffe det aller meste. Så har du en totalleverandør å forholde deg til, og slipper at ulike aktører skylder på hverandre hvis noe ikke virker.

Sertifisert Fujitsu-forhandler

EnterNett var første forhandler i Rogaland til å bli sertifisert som Fujitsu Select partner, med sertifisering innen klientmaskiner, bærbare, server og lagring.

Vi har forhandlet Fujitsu i over 15 år, og våre kunder har gode erfaringer med produktene. Vi kan som nevn levere det meste fra de fleste, men vil fremheve følgende når det gjelder Fujitsu:

  • Eneste som kun produserer i Europa og Japan – skaper trygghet for kvalitet, arbeidsmiljø og miljøhensyn
  • Høy kvalitet til konkurransedyktige priser
  • Utvikler produkter utelukkende for bedriftsmarkedet
  • Setter fleksibilitet, utvidelsesmuligheter og lang levetid i sentrum

Lisenser

Om ulik maskinvare kan være en jungel å orientere seg i, kan programvare og lisensiering fort bli en enda større utfordring. Her gjelder det å være obs på de små detaljene som hindrer at du er under, over eller feillisensiert. Spør oss om råd, vi har erfarne folk som kan lose deg trygt i hav. Og er vi i tvil rådfører vi oss med vår distributør, som er en ledende aktør på dette feltet

“Vi følger med på det som skjer innen maskin- og programvare, slik at vi kan anbefale de riktige løsningene til hver enkelt kunde.”

Asle NjåSenior IT-konsulent/partner

Ta en prat

12 + 1 =