Hosting for web og epost

– garantert lagring i Norge!

EnterNett har et topp moderne datasenter, der vi kan garantere at alle data blir lagret i Norge. Vi tilbyr både shared hosting og dedikert hosting (VPS), både på Windows- og Linux-platform.

cPanel – markedets beste selvbetjeningsløsning

Gjennom vårt datterselskap, Nordic Hosting, kan vi tilby et fleksibelt webhotell på Linux-plattform, med støtte for bl.a. PHP, Perl og Python. Alle webhotell leveres med cPanel – markedets mest populære kontrollpanel – der en kan opprette mail kontoer og lese webmail, sjekke statistikk over besøk, passordbeskytte mapper og en masse annen funksjonalitet.

WordPress

WordPress er markedets mest brukte publiseringsløsning. Vi har servere som er skreddersydd for WordPress-hosting. Du kan velge mellom ordinær WordPress-hosting, der du selv tar ansvar for å holde nettstedet oppdatert, eller du kan kjøpe en utvidet avtale, der vi tar ansvar for å holde installasjonen oppdatert.

 

Virtuell privat server (VPS)

Har du behov som ikke blir dekket av en standard hostingløsning? EnterNett tilbyr også svært konkurransedyktige priser på virtuelle private servere (VPS), spesifisert etter kundens ønske, med Windows 2016, Windows 2012 eller Linux ferdig installert og klar til bruk.

En VPS gir økt fleksibilitet og stabilitet i forhold til en dedikert fysisk server, til en langt mer behagelig pris.

Spesielle hostingbehov?

EnterNett tilbyr ikke bare standard hostingløsninger. Vi skreddersyr servere og serverløsninger til dine behov! Ta kontakt dersom du har behov som krever mer enn en standard hostingpakker.

“Vi bruker mye tid på å holde linjer, servere og tjenester oppe og oppdatert, og vi har en historisk oppetid på over 99,9 % på våre servere!”

Bernt Chr. RoslandDriftsansvarlig datasenter

Ta en prat

2 + 14 =