Om oss

EnterNett ble opprettet i 1997. Vi har som mål å være totalleverandør av IT-tjenester til våre kunder. Vi kan tilby et bredt spekter av tjenester, enten direkte eller gjennom våre samarbeidspartnere.

Vi har bred kompetanse og god organisasjonskunnskap, og kan derfor bistå bedrifter med de fleste behov knyttet til planlegging, innføring, omlegging, bruk og drift av IT-tjenester og -løsninger.

Kontinuitet er et nøkkelord. Våre tre mest erfarne seniorkonsulenter er også medeiere i selskapet, og har vært med siden starten for 25 år siden.

Vi legger vekt på å bygge gode relasjoner til våre kunder. Vi har alltid kundens behov i fokus. Vi selger ikke hyllevare, men skreddersydde løsninger, tilpasset kundens behov og budsjett.

Nærhet til kunden er også et viktig stikkord, og de fleste av våre kunder befinner seg derfor i Stavanger og nabokommunene Sandnes, Sola og Randaberg. Det er imidlertid ikke noe i veien for at vi kan levere løsninger til kunder i andre deler av landet, noe vi også gjør i økende grad.

Acona er svært fornøyd med overgangen til EnterNett som vår IT leverandør og partner. EnterNett viste vilje og fleksibilitet til å få jobben gjort på en profesjonell måte hvor vi unngikk nedetid.

Med god oppfølging fra EnterNett var der kontroll på alle aspekt av prosjektet som gjorde at vi følte oss godt ivaretatt.

Stig Hognestad

CEO, Acona AS

Her finner du oss

EnterNett holder til i egne lokaler i Sverdrupsgt 23 i Stavanger – der vi også har et moderne datasenter

EnterNett