Hva trenger du hjelp til i dag?

Om oss

EnterNett ble opprettet i 1997 og har som målsetning å være en totalleverandør av IT-tjenester til våre kunder. Vi kan tilby et bredt spekter av tjenester, enten direkte eller gjennom våre samarbeidspartnere.

Vi har bred kompetanse og god organisasjonskunnskap, og kan derfor bistå bedrifter med de fleste behov knyttet til planlegging, innføring, omlegging, bruk og drift av IT-tjenester og -løsninger.

Kontinuitet er et nøkkelord. Våre tre mest erfarne seniorkonsulenter er også medeiere i selskapet, og har vært med siden starten for over 20 år siden.

Vi legger vekt på å bygge gode relasjoner til våre kunder. Vi har alltid kundens behov i fokus. Vi selger ikke hyllevare, men skreddersydde løsninger, tilpasset kundens behov og budsjett.

Nærhet til kunden er også et viktig stikkord, og de fleste av våre kunder befinner seg derfor i Stavanger og nabokommunene Sandnes, Sola, Randaberg, Gjesdal og Rennesøy. Det er imidlertid ikke noe i veien for at vi kan levere løsninger til kunder i andre deler av landet.

EnterNett har vært Heros IT-leverandør siden 1998. Vi har i alle disse årene hatt et svært tett og godt samarbeid om IT-løsninger for Heros ulike virksomheter. EnterNett har alltid utmerket seg med faglig dyktighet, god service og sterkt engasjement for å løse våre behov. Deres innsats har vært viktig for vår suksess, og for vår evne til å bygge raskt opp og ned i takt med skiftende behov.

Tor Brekke

Adm.dir., Hero Group

Her finner du oss

EnterNett holder til i egne lokaler i Sverdrupsgt 23 i Stavanger – der vi også har et moderne datasenter

EnterNett