Panda Antivirus

– nye trusler krever nye løsninger

Er du sikret mot virus, trojanere og andre ting som kan skade PCen din og virksomheten din? Har du kontroll på at antivirusprogramvaren din er oppdatert?

Det brukes i dag enorme ressurser på å utvikle nye og avanserte metoder for å spre virus og annen uønsket programvare. En av de største truslene den siste tiden er såkalt “ransomware” – som gjør alle filene/dataene ubrukelige ved å kryptere dem. Deretter blir det krevd “løsepenger” for å låse opp igjen filene.

Adaptive Defense 360

Panda antivirus, som EnterNett har vært forhandler for i over 10 år, har lenge vært i forkant når det gjelder beskyttelse mot denne type trusler. For en stund tilbake lanserte de løsningen Adaptive Defense 360, en løsning som er tilnærmet enerådende på markedet når det gjelder beskyttelse – ikke bare mot denne type trusler, men mot alle nåværende og fremtidige trusler.

 

Slik fungerer Panda AD360

Hver dag spres det mer enn 200.000 nye avarter av ulike virus og trusler. Tradisjonelle antivirusprogrammer har store utfordringer med å fange opp, detektere og lage en “motgift” mot en slik konstant strøm av nye trusler. Med AD 360 har Panda snudd dette helt på hode, og lagt til grunn prinsippet: alt som ikke er tillatt er forbudt!

Så i stedet for å ha databaser over millioner av uønsket programvare, er det bygget opp en base over programmer og prosesser som er legetime. Med AD 360 vil ingen ukjent prosess eller program kunne kjøre på din maskin før denne er godkjent. Derfor gir AD 360 tilnærmet 100% beskyttelse mot alle kjente og fremtidige trusler!

 

Grafen viser utviklingen i antall nyoppdagede ondsinnede programmer (virus, trojanere m.m.) de siste 14 årene (Kilde: AV-TEST Institute)

Grafen viser utviklingen i antall nyoppdagede ondsinnede programmer (virus, trojanere m.m.) de siste 14 årene (Kilde: AV-TEST Institute)

EnterNett tar seg av alt

EnterNett tar seg av installasjon og support. Vår styrke er at vi, med vår brede kompetanse og erfaring, kan sette dette inn i en helhet, hvor den totale sikkerheten og nettverksdriften ses i en sammenheng med Panda sine produkter.

 

Markedets beste priser

EnterNett har status som VIP forhandler og dermed er våre kunder sikret de beste prisene på alle Panda Software sine produkter. Ta kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Panda-logo

Vi vil gjerne test Panda AD 360

12 + 12 =