Microsoft 365

Er du en av dem som enda ikke har flyttet over til Microsoft 365? Ta spranget sammen med EnterNett, vi loser deg trygt over og finner den riktige lisens-pakken.

Hva er Microsoft 365?

Microsoft 365 er abonnementsløsning fra Microsoft, som både gir deg tilgang til de ulike Office programmene fra Microsoft, slik som Word, Excel, Outlook osv, og i tillegg gir deg tilgang til Microsoft sine skybaserte tjenester, som Exchange (e-post), Teams (kommunikasjon og samhandling) og SharePoint (dokumentlagring).

Microsoft 365 gir en rekke fordeler:

  • Alltid siste versjon – oppdateringen av Office-programmene skjer automatisk og kontinuerlig slik at du alltid er oppdatert med siste versjon
  • En lisens pr bruker – denne kan igjen anvendes på alle brukerens enheter: PC, bærbar, Android mobil, Mac, Ipad og Iphone.
  • Opp og nedskalering – betal for det du bruker til enhver tid. Perfekt ved permisjoner, prosjektarbeid, opp- og ned-bemanning.
  • E-post og kalender i skyen via Excahnge
  • Kommunikasjon og samhandling via Teams
  • Lagring og deling av filer i skyen via OneDrive og SharePoint

Vi hjelper deg å komme i gang

De fleste trenger litt bistand for å komme i gang med Microsoft 365. Derfor har vi en fast pris på oppstart av ny avtale på 790,-. Dette inkluderer etablering av avtale og domene, opprettelse av brukere og utsendelse av brukernavn og passord. La oss gjøre dette, så blir det riktig fra starten av.

Ulike pakker og versjoner

Basic, Business, Pro, Plan E3? Det er mange ulike pakker å velge mellom når det kommer til Microsoft 365, og det kan være tidkrevende (og frustrerende) å sammenligne de ulike versjonene. Her er fort gjort å trø feil – ta kontakt med EnterNett så hjelper vi deg.

Hvorfor kjøpe Microsoft 365 hos EnterNett?

  • Bistand med oppsett og hyggelig support på Norsk via epost, telefon, chat osv
  • Bedre pris for månedsavtale enn ved kjøp fra Microsoft.
  • Fast oppstartspris.

Månedsavtale eller årsavtale?

Microsoft tilbyr både måneds- og årsavtale (med forskuddsfakturering). Månedsavtaler er ca 20 % dyrere enn årsavtale, men gir større fleksibilitet dersom dere har behov som varierer i løpet av året. Det er også mulig å kjøre på en kombinasjon av måneds- og årsavtale – for større fleksibiltet.

Her er de mest vanlige Microsoft 365 abonnementene. Ta kontakt dersom du lurer på hva som er riktig for deg, eller dersom du ønsker å bestille en annen variant.

Alle priser er eks mva og gjelder pr bruker pr måned.
Følgende kommer i tillegg: (a) 
Etablering av M365-abonnement (kr 790,-) for nye kunder. (b) Drift av kundeforhold hos Microsoft (kr 90,- pr måned).