Datasikkerhet og backup

– beskytt bedriftens verdier

EnterNett har fokus på datasikkerhet i alt vårt arbeid, og hjelper deg å beskytte dine data. Vi tilbyr løsninger for alle dine datasikkerhetsbehov.

Næringslivet er mer avhengig av fungerende IT-løsninger enn noen gang tidligere. Samtidig er datakriminalitet, i form av hacking og virusangrep et økende problem. Hvordan sikre seg best mulig?

Online backup

Alle bør sikkerhetskopiere sine data. Kopien bør tas daglig og plasseres «ute av huset» eller i en brannsikker safe. Backupsystemer krever mye oppfølging – taper må skiftes og logger må leses daglig. Derfor tilbyr EnterNett Online backup – en tjeneste der en daglig sikkerhetskopi legges i vårt datasenter og vi tar ansvar for å lese logger

Når katastrofen inntreffer

Hvor lenge er det akseptabelt at bedriftens data er utilgjengelige og hva betyr dette for driften? Selv om det finnes sikkerhetskopi av alle data kan det ta tid å skaffe ny maskinvare og sette opp systemet på nytt.

Med vår «disaster recovery» -løsning kan vi raskt plassere ut en låne-server med bedriftens data slik at dere er operative mens en permanent løsning kommer på plass. Denne «forsikringen» koster ingenting før dere får bruk for den.

Nye trusler krever nye løsninger

Tradisjonelle antivirusprogrammer har store utfordringer med å fange opp, detektere og lage en “vaksine” mot hundretusener av nye virusvarianter daglig.

Panda Antivirus – som EnterNett forhandler – har snudd på dette og tillater kun programkode som er godkjent. Dette gir tilnærmelsesvis 100% beskyttelse mot kjente og nye trusler.

“Backupløsninger måles i nattesøvn – du sover bedre når du vet at dine bedriftskritiske data er sikret!”

Terje BerentsenSenior nettverkskonsulent

Ta en prat

1 + 4 =