Hva trenger du hjelp til i dag?

Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger hos EnterNett AS

Dersom du er kunde, potensiell kunde, besøker våre nettsider eller søker jobb hos oss vil EnterNett AS behandle personopplysninger om deg.

Daglig leder er på vegne av EnterNett AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Se nederste avsnitt for kontaktinformasjon.

 

Personopplysninger som behandles

Vi behandler ulike typer personopplysninger avhengig av hvordan du er i kontakt med oss.

Dersom du er kunde hos oss:

Personopplysning Formål Behandlingsgrunnlag Lagringstid
Navn, adresse, telefonnummer, mobilnummer og e-post Gjennomføre oppdrag/levere avtalte tjenester Avtale Inntil 3 år etter siste oppdrag
Telefonnummer, mobilnummer og e-post Kontakte for informasjon og tilbud Berettiget interesse, for å kunne levere best mulig tjenester til våre kunder. Inntil 3 år etter siste oppdrag
Mobilnummer Sende SMS ved visse type hendelser. Berettiget interesse, avgjørende å kunne varsle via SMS ved visse type hendelser, knyttet til visse typer tjenester. Inntil 3 år etter siste oppdrag
Stilling og avdeling Gjennomføre oppdrag Berettiget interesse, for å kunne henvende oss til riktig person i en organisasjon. Inntil 3 år etter siste oppdrag

 

Dersom du er potensiell kunde:

Personopplysning Formål Behandlingsgrunnlag Lagringstid
Navn Besvare henvendelse Berettiget interesse, nødvendig for eventuelt oppdrag Inntil 3 år etter avsluttet korrespondanse
Kontaktinformasjon (adresse, e-post, telefon) Besvare henvendelse Berettiget interesse, nødvendig for eventuelt oppdrag Inntil 3 år etter avsluttet korrespondanse

 

Dersom du er arbeidssøker:

Personopplysning Formål Behandlingsgrunnlag Lagringstid
Navn Rekruttering Berettiget interesse, nødvendig info for eventuell ansettelse Inntil 1 år etter avsluttet rekruttering
Kontaktinformasjon (adresse, e-post, telefon) Rekruttering Berettiget interesse, nødvendig info for eventuell ansettelse Inntil 1 år etter avsluttet rekruttering
CV og søknad Rekruttering Berettiget interesse, nødvendig info for eventuell ansettelse Inntil 1 år etter avsluttet rekruttering

 

Dersom du besøker våre nettsider:

EnterNett AS bruker cookies (informasjonskapsler) på våre nettsider. Cookies er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du besøker eller benytter tjenester på en nettside.

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider og bygge statistikk for bruken, men IP-adressen blir anonymisert slik at informasjonen ikke kan spores til deg som person.

Andre cookies som benyttes kan inneholde informasjon, som i seg selv eller i kombinasjon med andre tjenester kan defineres som personopplysninger.

Personopplysning Formål Behandlingsgrunnlag Lagringstid
IP-adresse og brukeratferd Bedre brukeropplevelse Berettiget interesse, nødvendig for tjeneste Inntil 1 år etter siste besøk

Se våre informasjonsside om cookies for mer detaljer.

Deling av personopplysninger med tredjeparter

EnterNett AS bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler med behandlerne for å ivareta informasjonssikkerheten.

Nødvendige personopplysninger, som inngår i de aktuelle tjenestene, blir delt med følgende tjenesteleverandører;

  • Regnskapsbyrå og leverandør av regnskapssystem
  • Norid og Nordic Hosting – i forbindelse med domeneregistrering og -administrasjon
  • Microsoft – i forbindelse med tjenester som Office 365
  • Link Mobility – databehandler for utsendelse av SMS
  • Zendesk – databehandler for vårt helpdesk-system
  • Fraktselskap, som f.eks. Bring – i forbindelse med utsendelse av varer

Vi gir ikke personopplysningene dine videre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik deling. Dette vil bare skje dersom det er nødvendig for å oppfylle avtale med deg, hvis du har samtykket til deling eller når vi er pålagt til gi ut informasjonen etter lov.

Dine rettigheter som registrert hos oss

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i, og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Du kan lese mer om dine rettigheter hos Datatilsynet, se informasjonsside om cookies for mer detaljer.

Klage

Hos Datatilsynet kan du også fremme klage dersom du mener at vår behandling av personopplysninger er i strid med lovgivningen.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:

E-post: post@enternett.no

Telefon: +47 51 84 90 90

Postadresse: Sverdrupsgate 23, 4007 Stavanger, Norge