Nettsider og databaser

– løsninger skreddersydd til dine behov

EnterNett har bred kompetanse knyttet til utvikling av skreddersydde databaseløsninger, dynamiske web-løsninger og andre applikasjoner.

Skreddersydde løsninger og applikasjoner

Bruker du et saksbehandlingssystem eller har du en databaseløsning, der du vil dele noen data med kundene dine via Internett? Har du behov for å enkelt kunne legge ut eller oppdatere informasjon på Internett, sende e-post meldinger eller SMS meldinger? Eller har du behov for et skreddersydd system som kan dekke dine spesielle behov?

Databaseløsninger

Har du behov for en skreddersydd database, enten til internt bruk, for å dele informasjon via Internett, eller for å hente inn informasjon via Internett?

EnterNett har bred databasekompetanse, og erfaring med å utvikle forskjellige typer databaser for våre kunder – alt fra enkle kundedatabaser til avansert kursdatabaser og saksbehandlingssystemer. Vi har kompetanse på MS SQL, mySQL og MS Access.

 

Utvikling av web-sider

Utvikling av gode, profesjonelle web-løsninger krever kompetanse på ulike områder som grafisk formgivning, digital bildebehandling, kommunikasjon, tekstforfatting, programmering, testing og prosjektstyring.

EnterNett besitter god kompetanse på de fleste av disse områdene, og kan bidra i hele prosessen – fra planlegging til gjennomføring. Vi har gode samarbeidspartnere som kan bidra der vi ikke har egen kompetanse.

Et web-prosjekt starter vanligvis med at vi setter oss ned sammen med kunden for å diskutere og definere hvilke behov kunden har, og hvilke løsninger vi kan tilby for å møte disse behovene.

Ta en prat

4 + 1 =