Solid IT-leverandør i mer enn 25 år!

EnterNett feiret i fjor 25 år som IT-leverandør! Siden starten har vi hatt som mål å være en totalleverandør av IT-tjenester til våre kunder. Gjennom alle disse årene har vi bygget gode relasjoner til våre kunder, med sikre og stabile IT-løsninger som fundament.

Våre tjenesterTa kontakt!

POPULÆRE PRODUKTER OG tjenester

Våre tjenester

Skytjenester og serverløsninger

EnterNett tilbyr servertjenester i vårt eget datasenter, men kan bistå med råd, veiledning og implementering uansett hvilken serverløsning som er riktig for deg.

IT-drift og brukerstøtte

Trenger du hjelp til små og store IT-utfordringer? Tegn en driftsavtale med EnterNett. Vårt supportsenter har kort responstid, personlig oppfølging og får svært gode skussmål fra våre kunder.

Datasikkerhet og backup

EnterNett har fokus på datasikkerhet i alt vårt arbeid, og hjelper deg å beskytte dine data. Vi tilbyr løsninger for alle dine datasikkerhetsbehov.

Datautstyr og programvare

Vi kan levere alt du trenger innen maskinvare og utstyr. Vår oppgave er å være orienterte og oppdaterte i markedet, slik at vi raskt kan finne frem til de produktene som passer best til hver enkelt kunde og til riktig pris.

Hosting for web og epost

EnterNett har et topp moderne datasenter, der vi kan garantere at alle data blir lagret i Norge. Vi tilbyr både shared hosting og dedikert hosting (VPS), både på Windows- og Linux-platform.

Nettsider og databaser

EnterNett har bred kompetanse knyttet til utvikling av skreddersydde databaseløsninger, dynamiske web-løsninger og andre applikasjoner.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

- motta tips, råd, informasjon og gode tilbud
Abonner