Over 20 år i bransjen

– solid leverandør av IT-tjenester siden 1997

Vi har som målsetning å være en totalleverandør av IT-tjenester til våre kunder. Vi kan tilby et bredt spekter av tjenester, enten direkte eller gjennom våre samarbeidspartnere

Skytjenester og serverløsninger

EnterNett tilbyr servertjenester i vårt eget datasenter, men kan bistå med råd, veiledning og implementering uansett hvilken serverløsning som er riktig for deg.

Datasikkerhet og backup

EnterNett har fokus på datasikkerhet i alt vårt arbeid, og hjelper deg å beskytte dine data. Vi tilbyr løsninger for alle dine datasikkerhetsbehov.

IT-drift og brukerstøtte

Trenger du hjelp til små og store IT-utfordringer? Tegn en driftsavtale med EnterNett. Vårt supportsenter har kort responstid, personlig oppfølging og får svært gode skussmål fra våre kunder.

Datautstyr og programvare

Vi kan levere alt du trenger innen maskinvare og utstyr. Vår oppgave er å være orienterte og oppdaterte i markedet, slik at vi raskt kan finne frem til de produktene som passer best til hver enkelt kunde og til riktig pris.

Hosting for web og epost

EnterNett har et topp moderne datasenter, der vi kan garantere at alle data blir lagret i Norge. Vi tilbyr både shared hosting og dedikert hosting (VPS), både på Windows- og Linux-platform.

Nettsider og databaser

EnterNett har bred kompetanse knyttet til utvikling av skreddersydde databaseløsninger, dynamiske web-løsninger og andre applikasjoner.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

- motta tips, råd, informasjon og gode tilbud
Abonner