Fjerndrift med EnterHjelp!

EnterHjelp! er en fjerndriftsløsning som gir deg mulighet til å dele skjermbilde, mus og tastatur med en av våre konsulenter hos EnterNett.

EnterHjelp! er alt du trenger når PCen slår seg vrang og slettes ikke vil det du vil. Eller kanskje du trenger hjelp til å installere et program eller kikke på en feilmelding?

Forutsetninger

Det eneste som kreves er at du har Internett-tilknytning og kjører Windows, Mac, Linux, Android, iOS eller Windows Mobile.

Pris

EnterHjelp! er gratis – du betaler bare for den supporten som gis. Mer informasjon om våre driftsavtaler finner du her.

Brukerveiledning

Hvordan virker EnterHjelp?

Når du starter EnterHjelp! ved å klikke på EnterHjelp!-ikonet, startes et lite program (TeamViewer QuickSupport) som sender en henvendelse til en av våre maskiner over Internett. Ditt skjermbilde vil dermed dukke opp på vår skjerm slik at vi sammen kan kikke på feilmeldinger e.l. Vi vil også dele tastatur og mus med deg slik at vi kan være behjelpelige med installasjon av programmer, sletting av uønskede filer/ikoner, opplæring osv.

For at dette skal ha noen hensikt må du ta kontakt med EnterNett før du trykker på EnterHjelp! ikonet, slik at vi er parat til å ta imot din henvendelse. Du kan f.eks. bruke Chat-ikonet nederst i høyre hjørne av denne siden.

Sikkerhet

Det er kun når du selv trykker på EnterHelp! ikonet at dette programmet aktiveres. Henvendelsen og skjermbilde sendes FRA deg TIL EnterNett og ingen andre. Det kan allikevel være lurt å avslutte programmet når det ikke skal brukes mer.

Last ned EnterHjelp!

Programmet er under 4 MB, dvs at det tar maks et par minutt å laste det ned, avhengig av hva slags Internettforbindelse du har.

Installasjon

Du kan velge om du vil lagre programmet på PCen, slik at du kan kjøre det senere, eller kjøre programmet med en gang. Vi anbefaler at du lagrer programmet på et sted der du finner det igjen, og kjører det herfra når du har behov for hjelp fra EnterNett.

Når nøden er størst – ha EnterHjelp i nærheten!

Vi tilbyr også EnterHjelp! for Android og IOS. Hvis du trykker på lenken over, så vil du da komme til app store eller google play, slik at du kan installere Teamviewer QS på mobilen.