Office 365

Er du en av dem som enda ikke har flyttet over til Office 365? Ta spranget sammen med EnterNett, vi loser deg trykt over og finner den riktige lisens-pakken.

Hva er Office 365?

I stedet for å kjøpe lisenser kan du med Office 365 abonnere på de ulike Office programmene fra Microsoft, slik som Word, Excel, Outlook osv. I tillegg gir Office 365 en rekke fordeler:

  • Alltid siste versjon – oppdateringen av Office-programmene skjer automatisk og kontinuerlig slik at du alltid er oppdatert med siste versjon
  • En lisens pr bruker – denne kan igjen anvendes på alle brukerens enheter: PC, bærbar, Android mobil, Mac, Ipad og Iphone.
  • Opp og nedskalering – betal for det du bruker til enhver tid. Perfekt ved permisjoner, prosjektarbeid, opp- og ned-bemanning.
  • Lagring og deling av filer i skyen via One-drive.

Vi hjelper deg å komme i gang

De fleste trenger litt bistand for å komme i gang med Office 365. Derfor har vi en fast pris på oppstart av ny avtale på 790,-. Dette inkluderer etablering av avtale og domene, opprettelse av brukere og utsendelse av brukernavn og passord. La oss gjøre dette, så blir det riktig fra starten av.

Ulike pakker og versjoner

Business, Pro, Plan E3, Microsoft 365? Det er mange ulike pakker å velge mellom når det kommer til Office 365 og det kan være tidkrevende (og frustrerende) å sammenligne de ulike versjonene. Her er fort gjort å trø feil – ta kontakt med EnterNett så hjelper vi deg.

 

Hvorfor kjøpe Office 365 hos EnterNett?

  • Bistand med oppsett og hyggelig support på Norsk via epost, telefon, chat osv
  • Samme pris på månedlig avtale som andre tar for avtaler som binder deg for et gitt antall et helt år. Betal en eller to ganger i året.
  • Fast oppstartspris.

Her er de mest vanlige Office 365 abonnementene. Sjekk denne tabellen dersom du lurer på hva som er inkludert i de ulike versjonene, eller ta kontakt dersom du lurer på hva som er riktig for deg, eller dersom du ønsker å bestille en annen variant.